Welkom op Vennootschapsadvies, dé site over de nieuwe vennootschapswet

Welkom bij Vennootschapsadvies

Welkom op Vennootschapsadvies.be!

Op 1 januari 2020 werd het Wetboek van Vennootschappen en Verenigingen (WVV) van kracht. Wilt u meer informatie over wat dit betekent voor uw onderneming of organisatie, wat uw verplichtingen en verantwoordelijkheden zijn, en welke nieuwe mogelijkheden u krijgt? Dan vindt u op deze website precies wat u zoekt!

Op Vennootschapsadvies.be leest u alles over het nieuwe Wetboek Vennootschappen en Verenigingen. We geven u een overzicht van de belangrijkste aanpassingen en wat ze betekenen voor uw onderneming, en publiceren ook regelmatig interessante artikels over de nieuwe vennootschapsvormen op onze blog.

Heeft u hulp nodig bij het aanpassen van uw vennootschap aan de nieuwe wet en het optimaliseren van uw onderneming volgens de nieuwe regels? Ook dan staat Vennootschapsadvies voor u klaar. Hieronder ontdekt u op welke manieren we u kunnen helpen.

Van schriftelijk advies tot raadpleging notaris

Wilt u ontdekken welke nieuwe vennootschapsvorm het best past bij uw onderneming of welke opportuniteiten en risico’s de nieuwe wet voor u inhoudt? Vennootschapsadvies biedt u schriftelijk advies om uw onderneming te optimaliseren. Daarnaast bereiden we uw statuten voor, passen we uw overeenkomsten aan en maken we een afspraak bij de notaris voor de officiële akte.

We gaan dus verder dan enkel het aanpassen van uw vennootschapsvorm, maar geven ook juridisch, financieel en verzekeringstechnisch advies, en zorgen ervoor dat uw bedrijf of organisatie aan alle wettelijke verplichtingen én aan uw wensen en behoeften voldoet. Zo beschermen we u en uw medebestuurders en stomen we uw onderneming klaar voor de toekomst!

Hoe kunnen we u helpen?

Wilt u uw vennootschap aanpassen aan het nieuwe vennootschapsrecht? Wilt u de nieuwe opportuniteiten maximaal benutten en uzelf beschermen tegen mogelijke risico’s? heeft u advies nodig om uw vennootschap te optimaliseren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!