Raadpleging notaris

Voor wie?

Als bestuurder van een vennootschap of vereniging in België bent u verplicht om de statuten van uw onderneming te wijzigen zodat ze in overeenstemming zijn met de bepalingen van het WVV. U moet deze wijzigingen voor 1 januari 2024 laten optekenen bij een notaris.

Wat is het?

Nadat we uw statutenwijzigingen voorbereid hebben, bereiden we uw bezoek aan de notaris graag voor. We nemen contact op met de notaris van uw keuze of we stellen zelf een notaris voor. Hierdoor bespaart u tijd en moet u enkel nog uw handtekening plaatsen.

“De kostprijs van deze dienstverlening is afhankelijk van de kostprijs van de notaris. De prijs voor het wijzigen van statuten is verschillend per notaris.”

Wij helpen u ook graag met de volgende diensten

Van schriftelijk advies tot de aanpassing van uw overeenkomsten en statuten. We ontzorgen u graag zodat u tijd wint, kosten bespaart, risico’s vermijdt en uw kansen op succes vergroot. Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten.

Schriftelijk
advies

2.500 euro

Tijdens een kennismakingsgesprek overlopen we uw huidige situatie en de behoeften van uw organisatie. Nadien ontvangt u van ons uitgebreid schriftelijk advies over alle noodzakelijke aanpassingen en mogelijke juridische, verzekeringstechnische en financiële optimalisaties van uw organisatie naar de toekomst toe.

Aanpassing overeenkomsten

4.000 euro

Op basis van ons schriftelijk advies passen we uw algemene voorwaarden en noodzakelijke overeenkomsten aan. Zo zijn uw documenten optimaal afgestemd op uw nieuwe vennootschapsvorm. We optimaliseren ook de verzekering van uw organisatie en bestuursorganen tegen bijkomende aansprakelijkheden ten gevolge van het nieuwe WVV.

Voorbereiding
statuten

4.500 euro

Deze formule omvat de voorgaande formule. We passen ook de statuten van uw organisatie aan zodat u in orde bent met de nieuwe dwingende en aanvullende bepalingen van uw aangepaste vennootschapsvorm, zodat u correct verzekerd bent en zodat uw vennootschap goed geoptimaliseerd is naar de toekomst toe.