Hoe kan ik u van dienst zijn?

Wim Dom (1989) is een gedreven advocaat. Hij wil zoveel mogelijk cliënten helpen en hij ziet in elk dossier een nieuwe uitdaging die hij met plezier aanvat.

Goede opvolging, persoonlijk contact en transparantie zijn kernwaarden binnen zijn praktijk. Een goede oplossing ontstaat door een constructieve samenwerking tussen alle actoren in het dossier.

“Met vennootschapsadvies wil ik bedrijven en verenigingen in België helpen om zo snel en efficiënt mogelijk naar de best passende vennootschapsvorm te evalueren. Zo vermijden we vervelende verrassingen en persoonlijke catastrofes en zo kunnen we ervoor zorgen dat alle vennootschappen in België de kansen krijgen die ze verdienen.”

Wim is gespecialiseerd in ondernemingsrecht, burgerlijk recht, vastgoedrecht, verkeersrecht en hippisch recht. Hij heeft naast zijn advocatenpraktijk ook ervaring als syndicus.

Wim deelt graag en vaak praktische tips om de verschillende rechtsvormen toegankelijk en toepasbaar te maken voor een breed publiek. U vindt meer informatie op zijn website advocaatdom.be